Beleef je leukste en beste sportmomenten bij V.V. SJC!

We hebben voor elke leeftijd een ideaal team om altijd zo sportief mogelijk mee te kunnen doen.

  • MONSKEY LEAGUE: Jongens en meiden van 4 jaar trainen gemengd op zaterdagochtend: onze Ukkies. De jongens en meiden van 5/6 jaar zijn onze Toppers: zij trainen op woensdagmiddag en zaterdagochtend.
  • JO7 tot JO12: Vanaf 6 jaar spelen jongens en meiden gemengd in de Jeugd Onder 7 tot en met 12 (JO7 t/m JO12).
  • Meiden: Vanaf 10 jaar wordt er, als er genoeg meiden zijn, in meidenteams gespeeld. Twee keer in de week trainen, competitie en toernooien spelen, het Snurkfestijn en het fantastische meidenkamp meemaken: meer dan 100+ meiden beleven dit al bij S.J.C.. De damesafdeling groeit en bloeit als nooit tevoren!

VRIENDEN & VRIENDINNENDAG

4 september | Start 15:30/16:00 | Einde 17:30
Locatie:
Lageweg 6, 2201 TV Noordwijk

  • Kom kennismaken met VV SJC, iedereen tussen 4 tm 12 is welkom om te komen voetballen op onze vrienden en vriendinnendag!
  • Ben je al lid van SJC, kom gezellig met jouw vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes neefjes & nichtjes.
  • Iedereen tussen de 4 t/m 12 is welkom!
  • Kom gezellig mee doen bij de club waar presteren & pleziermaker heel goed samengaan.
  • Aanmelden is niet noodzakelijk

Train gezellig mee! Of je nou beginner bent, of je kan al redelijk een bal trappen, kom gezellig mee trainen op 4 september.

We verzamelen tussen 15:30 en 16:00 op het sportcomplex van V.V. SJC. Je mag lekker mee doen met een training, drinken wat tijdens de pauze we doen een leuk wedstrijdje. Om 17:30 is de training afgelopen en loop je naar huis met een grote glimlach, een ijsje en misschien wel een prijsje! Kom je ook? Aanmelden is niet noodzakelijk.

PRESTEREN

Jij wil toch ook gewoon winnen? Bij VV SJC stellen wij onze jeugd instaat om met veel plezier te presteren. Buiten onze geweldige vrijwilligers maken wij ook gebruik van professionele trainers. Onze Jeugdopleiding is dan ook gericht om elke speler telkens weer beter te maken. Voor de jeugd maakt dit voetballen nog leuker omdat ze heel direct merken dat ze beter worden, wat zich ook weer uit in het plezier op het veld. Door deze aanpak winnen onze spelertjes heel fanatiek wedstrijden en toernooien.

PLEZIER MAKEN

Kom je tijdens onze trainingen op het veld, zie je eigenlijk alleen maar vrolijke gezichten. Vriendjes en vriendinnetjes, samen trainen, samen voetballen, samen plezier maken. En niet alleen bij de trainingen en wedstrijden; elk jaar zorgen we voor de jeugd ook voor leuke toernooien, waaronder het grote 4-tegen-4 toernooi en ons befaamde voetbalkampweekend: Het SnurkFestijn! SNURKERS!!!

VRIJWILLIGERS

Elke club is gebouwd op vrijwilligers, zo ook SJC. Wat SJC alleen zo bijzonder maakt is de manier hoe deze vrijwilligers elke keer weer klaarstaan voor de spelers en de club. Als een hechte trouwe familie, met plezier in wat ze doen, zijn ze er altijd bij: trainingen, wedstrijden en toernooien. Deze ouders en oudere spelers van SJC weten het verschil te maken voor onze jeugdspelers!

V.V. SJC

DOE JE OOK MEE?

Meld je nu aan, doe mee met een training of vraag om meer informatie!

Tot snel op het veld!

AANMELDEN