Beleef je leukste en beste sportmomenten bij V.V. SJC!

We hebben voor elke leeftijd een ideaal team om altijd zo sportief mogelijk mee te kunnen doen.

  • MONSKEY LEAGUE: Jongens en meiden van 4 jaar trainen gemengd op zaterdagochtend: onze Ukkies. De jongens en meiden van 5/6 jaar zijn onze Toppers: zij trainen op woensdagmiddag en zaterdagochtend.
  • JO7 tot JO12: Vanaf 6 jaar spelen jongens en meiden gemengd in de Jeugd Onder 7 tot en met 12 (JO7 t/m JO12).
  • Meiden: Vanaf 10 jaar wordt er, als er genoeg meiden zijn, in meidenteams gespeeld. Twee keer in de week trainen, competitie en toernooien spelen, het Snurkfestijn en het fantastische meidenkamp meemaken: meer dan 100+ meiden beleven dit al bij S.J.C.. De damesafdeling groeit en bloeit als nooit tevoren!

VRIENDEN & VRIENDINNENDAG

VRIENDEN & VRIENDINNENDAG - 4 SEPTEMBER GROOT SUCCES!!

https://youtu.be/_BC4cGSj4FMz

Wat een geweldige middag! Met een opkomst van ongeveer 300 kinderen in de leeftijd tot 12 jaar is de Vrienden en Vriendinnendag van Voetbalvereniging SJC op een zonnige vrijdagmiddag 4 september een groot succes gebleken.

Na de aftrap door jeugdvoorzitter Bram Halters en wethouder Sport Dennis Salman gingen de jongens en meisjes onder begeleiding van vele trainers en selectiespelers én speelsters met de bal het veld op! Met veel energie, fanatisme en een hele hoop gezelligheid werd er super gevoetbald! Van de jongste tot de oudste werd er plezier beleefd aan onze mooie sport, precies waar deze Vrienden en Vriendinnendag voor bedoeld was.

Natuurlijk onze dank voor de vele vrijwilligers die zorgdroegen voor de trainingen, voldoende limonade én na afloop een verkoelend ijsje.

De aanmeldformulieren zijn de deur uitgevlogen en vele nieuwe voetballers en voetbalsters hebben wij inmiddels al in onze jeugdopleiding mogen verwelkomen.

Benieuwd naar de foto's van deze geweldige middag door onze SJC huisfotograaf Johanna Oskam??

Klik dan hier!

PRESTEREN

Jij wil toch ook gewoon winnen? Bij VV SJC stellen wij onze jeugd instaat om met veel plezier te presteren. Buiten onze geweldige vrijwilligers maken wij ook gebruik van professionele trainers. Onze Jeugdopleiding is dan ook gericht om elke speler telkens weer beter te maken. Voor de jeugd maakt dit voetballen nog leuker omdat ze heel direct merken dat ze beter worden, wat zich ook weer uit in het plezier op het veld. Door deze aanpak winnen onze spelertjes heel fanatiek wedstrijden en toernooien.

PLEZIER MAKEN

Kom je tijdens onze trainingen op het veld, zie je eigenlijk alleen maar vrolijke gezichten. Vriendjes en vriendinnetjes, samen trainen, samen voetballen, samen plezier maken. En niet alleen bij de trainingen en wedstrijden; elk jaar zorgen we voor de jeugd ook voor leuke toernooien, waaronder het grote 4-tegen-4 toernooi en ons befaamde voetbalkampweekend: Het SnurkFestijn! SNURKERS!!!

VRIJWILLIGERS

Elke club is gebouwd op vrijwilligers, zo ook SJC. Wat SJC alleen zo bijzonder maakt is de manier hoe deze vrijwilligers elke keer weer klaarstaan voor de spelers en de club. Als een hechte trouwe familie, met plezier in wat ze doen, zijn ze er altijd bij: trainingen, wedstrijden en toernooien. Deze ouders en oudere spelers van SJC weten het verschil te maken voor onze jeugdspelers!

V.V. SJC

DOE JE OOK MEE?

Meld je nu aan, doe mee met een training of vraag om meer informatie!

Tot snel op het veld!

AANMELDEN